Polish  Dutch  Russian  Ukrainian

Remis GmbH
      Sharp
      Zapytanie handlowe

Witaj! Dzisiaj jest środa, 3 czerwca 2020 r.

Firma istnieje od 2002 roku. Właścicielem i założycielem firmy jest Grzegorz Toczek.

Głównym profilem działalności firmy jest chłodnictwo. Na tym polu firma prowadzi ścisłą współpracę z działem chłodnictwa firmy Carrier Polska Sp. z o.o. Zachęcam Państwa do odwiedzenia stron carrier-kaeltetechnik.de, gdzie są szczegóły dotyczące mebli chłodniczych Carrier. Carrier (www.carrier.com) zajmuje się chłodnictwem, klimatyzacją stacjonarną i dla transportu oraz handlem komponentami dla w.w. branż (www.totaline.com). Carrier to firma posiadająca laboratoria, fabryki w większości krajów europejskich. To niekwestionowany lider w branży klimatyzacyjnej. Firma Carrier należy do United Technologies Company (www.utc.com), której członkami są inne korporacje.

W naszych działaniach zachęcamy Klientów do wprowadzania rozwiązań energooszczędnych w instalacjach chłodniczych. Znamy bardzo dobrze rynek dostawców i wykonawców w branży chłodniczej.

Oferta

• - projektowanie instalacji chłodniczych, dobór komponentów instalacji (chłodnice powietrza, skraplacze, sprężarki, zawory rozprężne, elektromagnetyczne, stałego ciśnienia, wymienniki płytowe, izolacje rur, ścian, inne)

• - produkcja rolet ręcznych i elektrycznych

• - diagnozowanie i rozwiązywanie trudnych problemów związanych z wydajnością, hałasem, drganiami, sterowaniem, zasilaniem, pracą mebli chłodniczych;

• - badanie zaworów bezpieczeństwa w instalacjach chłodniczych;

• - nadzór nad wykonaniem instalacji chłodniczej, remontem, modyfikacją;

• - sporządzanie harmonogramów prac budowy dużych instalacji chłodniczych;

• - dostawa nietypowych elementów dla chłodnictwa (zarówno instalacyjnych, jak i dotyczących mebli chłodniczych);

• - wykonywanie pomiarów hałasu do środowiska, jak i wewnątrz budynków;

• - wykonanie instalacji monitorowania instalacji chłodniczej;

• - monitorowanie działania instalacji chłodniczych (różne rodzaje sterowań);

• - ocena istniejącego stanu i przedstawienie raportu o możliwościach i sposobach uzyskania oszczędności energii w instalacjach chłodniczych;

• - inne.

Zapraszamy do korzystania z naszych usług.

(2004 - 2020) zwiazek.net